20
Haz

“Sabahın tadını çıkar.”

Televizyondaki sabah kuşağı programlarının komik yanını ve işlevsiz yönlerinin yansıtan filmin başrollerinde Rachel McAdams, Harrison Ford, Diane Keaton, Patrick Wilson ve Jeff Goldblum yer almaktadır.

Çok çalışkan hatta işi hayatı olan Becky Fuller yıllardır çalıştığı yerel haber kanalından kovulunca, kariyeri de aşk hayatı gibi çıkmaza girer. Bir çok televizyon kanalına başvurur ama ümitsizliğe kapıldı anda ulusal bir kanalda yıllardır yayında olan “Gün Doğarken” programının yapımcısı olarak işe başlar.

Fakat ortada büyük bir sorun vardır. Gün Doğarken programının reytingleri çok düşüktür ve kanal müdürüne programın reytinglerini artıracağına inandırmıştır. Ama maalesef her şey git gide daha kötüye gitmektedir. Programın izleyici kitlesini artırmak için, efsanevi televizyon sunucusu Mike’ı (Adam Bennett’ın değimiyle “Dünyanın 3. Kötü İnsanı”) programına katarak izleyicisini artırmayı düşünür.

Ama ne yazık ki Pomoroy ünlüleri dedikodu haberlerini, hava durumu, moda gelişmeleri gibi sabah kuşağında yer alan haberleri kabul etmez. Hatta programın eski güzellik kraliçesi ve uzun süredir de sabah haberlerini sunan ve bu işi çok seven Colleen Peck ile çalışmayı dahi istemez. Fakat sözleşme gereği işi kabul eder. Sabah kuşağında olmasına rağmen haberleri gayet ciddiyetle –sanki son dakika haberlerini- sunuyor.

Programın git gide reytingi düşünce kanal sahipleri programı 6 hafta içerisinde kaldıracağını bildirir. Becky tam bu durumda reytingleri yükseltmek için birçok şey denemiş fakat başarılı olmamıştır. Aslında filmin konusu da tam burada başlıyor. İlk başlarda biraz sıkıcı bir film olarak görünse de ilerleyen süreçte Beck’nin reytingleri artırma çabaları keyifli ve eğlenceli dakikalar geçirmenizi sağlıyor.




Bunları İncelediniz mi?

2013 SİNEMASINDA SON VİRAJ

2013 sinemasında son 1,5 aylık döneme girdik. 11 aylık döneme baktığımızda bu yılın seyirci rekorunu elinde bulunduran Cem Yılmaz gösterisi CM101MMXI Fundamentals’dan, bu yılın en iyi animasyonu olmaya şimdiden aday … Devamını oku..

3. Uluslararası Engelsiz Film Festivali Kısa Film Yarışması Ödülleri Belli Oldu

Birkaç ay önce tanıtımını yaptığımız 3. Uluslararası Engelsiz film festivali kısa film yarışmasının ödülleri belli olmuş. Bugün gerekli bilgilendirmeyi mail ile yaptılar ve içeriğini aynen aktarıyorum. Mind The AD İstanbul … Devamını oku..

filmekimi
FİLMEKİMİ’NDE NELER İZLEYECEĞİZ?

Bu yıl Vodafone Freezone sponsorluğunda 13. Kez Düzenlenecek olan Filmekimi yine iddialı, dopdolu bir programla geliyor. Prömiyerini Sundance, Cannes, Venedik ve Toronto Film Festivallerinde yapan 40’dan fazla film vizyondan önce … Devamını oku..

© Copyright 2010-2015 Sinemayı Bloglamaya Hazır mısınız?. Tasarım: — Dream Theme.

Üye Girişi Valid XHTML 1.0 Transitional I Love You Wordpress