24.08.2023

The Island

Kategori: Sinema — jupetus @ 23:41


Lincoln, 21. yüzyılın ortasında ütopik gibi görünen ama varolan bir toplumda yaşamaktadır. Kendisi gibi tüm insanların amacı, ada için seçilen özel grubun içine girebilmektir. Bu umutla hayatına devam eden genç adam günün birinde olan biten her şeyin gerçek bir düzmece olduğunu öğrenir.
Aslında toplumdan soyutlanmış olarak yaşayan klonlardır. Ve yaşatılma amaçları, klonlandıkları insanların yedek parçaları olarak varolmaktır. Günün birinde sağlığı bozulacak olan gerçek sahibine organ sağlamaktan başka varoluş amaçları yoktur.
Hasat zamanının yaklaştığını ve önünde sonunda sıranın kendisine de geleceğini bilen Lincoln, yaşadığı yerden kaçmaya ve yaratıcılarıyla yüzleşmeye karar verir.
İzlerken, “The Running Man” ve ” Minority Report” u hatırladığım bu Michael Bay yapıtını mutlaka seyredin. Beğeneceksiniz.

Yönetmen: Michael Bay
Senaryo: Alex Kurtzman , Roberto Orci , Caspian Tredwell-Owen
Oyuncular: Ewan McGregor (Lincoln Six-Echo) , Scarlett Johansson (Jordan Two-Delta) , Djimon Hounsou (Laurent) , Steve Buscemi (McCord) , Sean Bean (Merrick) , Michael Clarke Duncan (Starkweather)

    İlgili yazılar;
    Bu yazıyla ilgili başka bir yazı bulunmamaktadır. Eğer ilgili bir yazı varsa fakat burada görünmüyorsa lütfen yazarlardan birine haber veriniz.

Cevap yazın